Sorbo Cleaning Planner

Met twee koters in huis is het altijd chaos. Ik ben de hele dag aan het rennen en vliegen. Met weinig tijd en veel drukte wil ik daarom nog wel eens belangrijke dingen vergeten, zoals sommige schoonmaakklusjes. Ik heb daarom deze Cleaning Planner uitgeprint en op mijn koelkast gehangen. Zo zie ik elke keer als ik in de keuken ben welke klusjes er nog open staan. Dan vergeet ik nooit meer iets!

Download hier je eigen Cleaning Planner

Tip van Morris:

Smeer de wekelijkse en maandelijkse taken lekker uit over de hele week of maand. Elke keer een klein beetje poetsen werkt een stuk chiller dan een hele dag bezig zijn met schoonmaken. Dit werkt ook goed voor de dagelijkse taken. Ruim bijvoorbeeld meteen op na het koken en neem het aanrecht gelijk af. Zo hoopt het vuil zich ook niet op. Dat noem ik nou een Clever Clean Habit!