Maak kennis met de schoonmaaksuperhelden

Onze Sorbo Heroes weten wel hoe je het beste schoon kunt maken, van handige tips tot de beste tools voor de job. De gezichten ken je misschien wel, maar hun verhaal nog niet. Maak daarom kennis met onze superhelden.

Tip van Wendy:

We hebben allemaal onze eigen specialiteit, dus kijk ook vooral op onze eigen pagina’s voor supersnelle tips en handige hulpjes!

Sorbo Heroes, assemble!

Betty Bathroom: bestrijder van kalk en zeepresten

Je denkt misschien ‘wat een lief omaatje’, maar deze oma heeft toch wel 15000 volgers die elke dag haar slimme schoonmaakfilmpjes op YouTube en Insta bekijken. Het begon toen mijn dochter zei dat ze altijd een hele dag bezig was met de badkamer schoonmaken. Daar schrok ik van, want met mijn tips gaat dat een stuk sneller!

Keith Kitchen: held van de keuken(schoonmaak)

Laten we eerlijk wezen: ik ben geen schoonmaakprins. Ik breng mijn zaterdagmiddag liever op de motor door dan met een poetsdoek in de hand. Maar ik ben ook dol op koken en grillen en dat doe ik echt niet in een vieze keuken. Ik zeg altijd: als je iets vies maakt, mot je het ook zelf poetsen.

Wendy Window: dol op streeploze ramen

Mijn vrienden noemen me wel eens ‘Schone Schijn Wendy’ en ja, ik ben dol op gestylede plaatjes op mijn Insta. Maar niks geen schone schijn als het om schoonmaken gaat. De horror als mijn vrienden strepen of waasjes op mijn nieuwe glazen uitbouw zien! Dat kan echt niet hoor, dat moet echt streeploos schoon zijn.

Davina Dust: zwevende stofvechter

Namasté vanuit mijn kleine, bomvolle en gezellige appartementje. Ik ben dol op mijn verzameling prulletjes én op mijn twee langharige katten Plien en Pluis! Maar ja, je weet het wel: stof en kattenharen genoeg. En ik ben dan misschien wel een vrije fladderaar, maar dat stof hoeft van mij echt niet rond te dwarrelen.

Morris Multi: alleskunner van de schoonmaak en opvoeding

Hoi, ik ben Morris, of zoals mijn vrienden me noemen: ‘de alleskunner’. Met energie voor tien vlieg ik namelijk de hele dag door het huis heen. Sporten, koken, schoonmaken, sneakernews checken, mijn agenda zit echt propvol. Daarom noemen mijn kinderen me daarom altijd ‘superpapa’ en daar krijg ik natuurlijk nog meer energie van!

Mike McClean: surfen op de groene golf

Aloha vrienden. De zee is mijn ziel en mijn leven. De verhalen over de plastic soep en alle rommel die mijn geliefde zee ziek maakt, maken me dan ook intens verdrietig. Mijn levensmissie is dan ook om plastic afval in elk aspect van mijn leven te verminderen én mensen te inspireren om ook duurzame stappen te maken, zoals bij de schoonmaak!